COVID-19 maatregelen

Via deze weg willen wij u informeren over de maatregelen die Aluminiumbouw d'n Boeij heeft genomen rondom de ontwikkelingen van COVID-19. Om de kans op verspreiding zo klein mogelijk te houden. Worden afspraken zoveel mogelijk telefonisch afgehandeld. Wilt u onze showroom bezoeken? Maak dan van te voren een afspraak via 0486-463452.

Alvast bedankt voor u medewerking!

Projectprijs 2018 - Fortwachterswoning

De meeste stemmen gelden en dus won de Fortwachterswoning in Poederoijen de Reynaers Projectprijs 2018. De Fortwachterswoning, een ontwerp van TM2 Architecten, werd gerealiseerd door Aluminiumbouw d'n Boeij. De woning die tevens dienst doet als brasserie, kreeg 28,8 % van alle door het publiek uitgebrachte stemmen. Een overwinning past uitstekend bij de functie van de Hollandse Waterlinie waarvan ook de oorspronkelijke Fortwachterswoning deel uitmaakte.

Projectprijs 2013 - Nedinsco

Het publiek heeft de Nedinscofabriek in Venlo gekozen als winnaar van de publieksprijs van de Reynaers Projectprijs 2013. De renovatie van het voormalige fabriekscomplex, een ontwerp van diederendirrix architecten, gerealiseerd door gevelbouwer Aluminiumbouw D’n Boeij, kreeg de hoogste waardering van het publiek: een 8,6. In 2006 sloten de gemeente Venlo en woningcorporatie Woonwenz een akkoord om het monumentale complex te behouden. 

Projectprijs 2011 - Villa Rotonda

Het publiek heeft Villa Rotonda in Goirle gekozen als winnaar van de publieksprijs van de Reynaers Projectprijs 2011. Dit woonhuis, een ontwerp van Pieter en Thomas Bedaux, gerealiseerd door Aluminiumbouw D’n Boeij, kreeg de hoogste waardering van het publiek een 9,8. Pieter en Thomas Bedaux van architectenbureau Bedaux de Brouwer ontwierpen dit woonhuis dat eigentijds traditionalisme en een ambachtelijk modernisme combineert.

Projectprijs 2009 - Woonhuis Teteringen

Sinds 1997 beloont Reynaers ieder jaar de mooiste projecten van haar constructeurs met de Reynaers Projectprijs. Deze projecten hebben steeds één ding met elkaar gemeen. Er is gebruik gemaakt van de aluminium profielen van Reynaers. Per categorie waren uit de meer dan 60 inzendingen drie projecten geselecteerd door de redactie van de Report. In dit magazine brengt Reynaers internationale projecten van formaat onder de aandacht van architecten en constructeurs over de hele wereld. 

Aluminiumbouw d'n Boeij
De Louwstraat 22
5374 CG Schaijk